Menu
U bent hier: Workshops > Workshop Pasen

Thema workshop Pasen

Paastaart

Programma*

Een lekkere ijstaart, of een lekker bolletje ijs, een verrassende Paascoupe of een Huppel (Bubble)wafel. We hebben voor de Paasworkshop onze creativiteit weer de vrije loop gelaten en een aantal leuke en lekkere recepten voor ijstaartjes en ijs bedacht. Daarnaast laten we u zien dat met hele simpele garneringen u een extra feestelijk Paastintje aan uw ijs kan geven. Laat het seizoen goed beginnen en u inspireren met nieuwe ideeën op deze workshop!

Van alle behandelde ijstaarten hebben wij de recepten voorhanden.

*Het programma is onder voorbehoud.

Locatie en tijd
De workshop vindt plaats in de uitstekend uitgeruste demonstratieruimte van Laan Heiloo, De Hoefsmid 35 in Heiloo vanaf 10:00 tot 16:00 uur.

Voorwaarden
We organiseren dit evenement met in acht name van de geldende corona maatregelen en richtlijnen opgesteld door de Rijksoverheid.  

Voor onze workshops en het seminar geldt dat we een gereduceerd aantal gasten van ±20 personen kunnen ontvangen. Uitganspunt is daarbij een maximum van 2 personen per bedrijf. Indien de maatregelen en richtlijnen naar verloop van tijd mochten wijzigen zullen we het programma en onze maatregelen daarop aanpassen.

Kosten deelname
Deelname aan deze workshop (dagprogramma, koffie en lunch) is geheel kosteloos.

Klik hier om u in te schrijven voor deze workshop op 3 februari 2022

Nieuwsbrief
Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Laan Heiloo BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene voorwaarden
Managed by Buro Creactief CMS