Menu

Kwaliteit en Milieu

Kwaliteit en Milieu

Alle bedrijven binnen de Nic groep werken aan de juiste kwaliteit, minimale impact op het milieu en een goede werkomgeving voor nu en in de toekomst.

Quality statement
Laan Heiloo doet er alles aan producten te leveren van een hoogstaande en stabiele kwaliteit. Dit doen wij niet alleen door onze passie, kennis en ervaring in te zetten, maar ook door ons werk uit te voeren aan de hand van richtlijnen zodat kwaliteit en voedselveiligheid gewaarborgd zijn.

Zorg voor kwaliteit en milieu
Laan Heiloo is BRC Sales & Distribution gecertificeerd, wij hebben hierin de AA-status bereikt. Ook werken we aan de hand van de door onze moedermaatschappij opgezette OFSS (Orkla Food Safety Standard) richtlijn. Deze richtlijn gaat verder dan alleen productkwaliteit en voedselveiligheid, hierin zijn namelijk ook milieu en maatschappelijke doelstellingen opgenomen. Deze richtlijn heeft betrekking op onze werkzaamheden maar stelt dezelfde eisen ook aan onze leveranciers, dit zorgt voor waarborging in de gehele keten. Met betrekking tot OFSS heeft Laan Heiloo eveneens de hoogst haalbare status bereikt. Want naar onze mening zijn kwaliteit, smaak, veiligheid, milieu en maatschappelijk verantwoord onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kortom, met de producten van Laan Heiloo kunt u er niet alleen op vertrouwen dat u een product koopt van hoogstaande kwaliteit, maar ook dat we een eerlijk product leveren waarbij we mens, dier en milieu hoog in het vaandel hebben staan.

Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Nieuwsbrief
IJs workshop bij Laan Heiloo BV © 2024 
Content by Laan Heiloo BV
Algemene voorwaarden