Menu
U bent hier: Workshops

Workshops

Workshops

Jaarlijks organiseert Laan Heiloo diverse workshops voor de ambachtelijke ijsbereider. We delen graag kennis met onze klanten. Ook plannen we workshops in het najaar van 2022. U kunt zich alvast aanmelden via het inschrijfformulier om tijdig informatie over de workshops te ontvangt. Ook is het mogelijk om u in te schrijven voor de Laan Heiloo nieuwsbrief waar u nieuwe recepten en acties ontvangt en alvast inspiratie kan opdoen rondom het bereiden van ijs.

Interesse? Schrijf u dan hier in.

 • Calculatie Foodcost en Receptuur

  Op 20 februari organiseert Laan de workshop Calculatie Foodcost en Receptuur. Salesmanager Joop Mulder vertelt u alles op het gebied van kostprijscalculatie en het verzorgen van een goede technische balans in uw ijs. Denk hierbij aan vetten, suikers en de invloed hiervan op het vriespunt.

  Op 20 februari organiseert Laan de workshop Calculatie Foodcost en Receptuur. Salesmanager Joop Mulder vertelt u alles op het gebied van kostprijscalculatie en het verzorgen van een goede technische balans in uw ijs. Denk hierbij aan vetten, suikers en de invloed hiervan op het vriespunt.Lees verder

 • Noviteiten en inspiratiedagen 2024

  Kom langs bij Laan en ontdek alle noviteiten van 2024! Dit jaar introduceren wij namelijk weer een heleboel verrassende producten van onze partners. Proef als eerste de nieuwste smaken van MEC3, Pernigotti en Elenka bij ons in Heiloo.

  De Noviteitendagen bij Laan zijn dit jaar verspre.....   

 • Crazy Summer inspiratie workshop

  Op 19 maart gaan we aan de slag met crazy smaakcombinaties! Tijdens de Crazy Summer workshop maken we zomerse ijsjes, maar dan nét even anders. Doe inspiratie op voor bijzondere smaakcombinaties en maak dit seizoen indruk met out-of-the-box ijscreaties.

  De w.....   

 • Contact

  Laan Heiloo
  Telefoon: +31(0)72 533 14 25
  Email: info@laan.nl

  Nieuwsbrief
  Laan Heiloo BV © 2024 
  Content by Laan Heiloo BV
  Algemene voorwaarden