Jaarlijks organiseert Laan Heiloo diverse workshops voor de ambachtelijke ijsbereider. We delen graag kennis met onze klanten. Ook plannen we workshops in het najaar van 2022. U kunt zich alvast aanmelden via het inschrijfformulier om tijdig informatie over de workshops te ontvangt. Ook is het mogelijk om u in te schrijven voor de Laan Heiloo nieuwsbrief waar u nieuwe recepten en acties ontvangt en alvast inspiratie kan opdoen rondom het bereiden van ijs.
Interesse? Schrijf u dan hier in.
Ontwikkel creatieve ijsrecepten en blijf uw klanten verrassen!
Tijdens het IJsseminar van Laan kunt u ook dit jaar weer volop inspiratie opdoen. Van 6 t/m 10 november 2023 bent u van harte welkom voor een leerzame dag in Heiloo. Laan organiseert de 17e editie van het .....
Ontwikkel creatieve ijsrecepten en blijf uw klanten verrassen! Tijdens het IJsseminar van Laan kunt u ook dit jaar weer volop inspiratie opdoen. Van 6 t/m 10 november 2023 bent u van harte welkom voor een leerzame dag in Heiloo. Laan organiseert de 17e editie van het .....
Recept voor het najaar!
Bij het maken van een cremino wordt ijs opgemaakt in lagen. Dat ziet niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat het ijs langer goed blijft in uw vitrine. Met gelaagd cremino ijs kunt u bovendien de meest bijzondere smaakcomb.....
Recept voor het najaar! Bij het maken van een cremino wordt ijs opgemaakt in lagen. Dat ziet niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat het ijs langer goed blijft in uw vitrine. Met gelaagd cremino ijs kunt u bovendien de meest bijzondere smaakcomb.....
Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl