Menu

IJsseminar

Ontwikkel creatieve ijsrecepten en blijf uw klanten verrassen!

Tijdens het IJsseminar van Laan kunt u ook dit jaar weer volop inspiratie opdoen. Van 6 t/m 10 november 2023 bent u van harte welkom voor een leerzame dag in Heiloo. Laan organiseert de 17e editie van het IJsseminar in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Benelux en MEC3. Inschrijvingen zijn geopend! Meld u aan via het inschrijfformulier.


Programma

Of u nou wilt starten als ijsbereider of al jaren in het vak zit, er valt altijd nog iets te leren. Met verschillende programma’s kunnen we inspelen op de kennis die u al bezit en deze uitbreiden. Bovenal willen we u inspireren en motiveren om een stap verder te maken in het vak. De dag zal afgesloten worden met een borrel en diner en voor degenen die dat fijn vinden, regelen we een overnachting.

Wat gaan we doen?

Programma ervaren ijsbereider (1 dag)

Verras uw klanten met onweerstaanbare en originele ijssmaken. Op deze dag doet u inspiratie op in het maken van verrassende smaakcombinaties en prachtige decoraties. Ook gaan we in op de theorie zodat uw ijscreaties straks nóg beter ogen en smaken.

Programma boerenijs bereider (1 dag)

Dit seminar is speciaal voor (toekomstige) ijsbereiders met een boerenbedrijf. Maakt u al ijs met eigen melk of wilt u hier binnenkort mee aan de slag? Na deze workshop weet u precies hoe u verschillende soorten melk verwerkt in ijsrecepten. Daarnaast bieden we u inspiratie voor de lekkerste smaken voor boerenijs.

Programma startende ijsbereider (1,5 dag)

Bij het starten met de ijsverkoop komt veel kijken. Denk aan het ontwikkelen van ijsrecepturen, het inrichten van uw zaak én natuurlijk de ijsbereiding. Op deze dag vertellen we u alles wat u moet weten als startende ijsbereider.

Wanneer

1-daags seminar ervaren ijsbereider: maandag 6 of dinsdag 7 november.
1-daags seminar boerenijs bereider: woensdag 8 november.
1,5-daags seminar startende ijsbereider: donderdag 9 en vrijdag 10 november.

Locatie
De workshop vindt plaats in de uitstekend uitgeruste demonstratieruimte van Laan Heiloo, De Hoefsmid 35 in Heiloo en duurt van 10:00 tot 17:00 uur (vrijdag tot 12:00). Maandag tot en met donderdag zijn er in de avond een borrel, diner en overnachting waar u zich voor kan inschrijven.

Kosten

De kosten voor deelname aan het ijsseminar zijn als volgt:

Dagprogramma
€ 50,00 exclusief BTW per persoon.

Dagprogramma inclusief borrel en diner
€ 95,00 exclusief BTW per persoon.

Dagprogramma, borrel, diner en overnachting incl. ontbijt
€ 150,00 exclusief BTW per persoon voor een 1-persoonskamer
€ 220,00 exclusief BTW voor twee personen voor een 2-persoonskamer
€ 290,00 exclusief BTW voor twee personen voor twee 1-persoonskamers

Geef uw voorkeur aan in het opmerkingenveld. Ook zien we graag aanvullende informatie m.b.t. allergenen of wensen!

Meld u aan!

Meld u aan via het inschrijfformulier, zo blijft u op de hoogte van de laatste informatie. Ook kunt u zich inschrijven voor de Laan Heiloo nieuwsbrief waar u nieuwe recepten en acties ontvangt en alvast inspiratie kan opdoen rondom het bereiden van ijs.


Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Nieuwsbrief
Laan Heiloo BV © 2023 
Content by Laan Heiloo BV
Algemene voorwaarden