Menu
U bent hier: Workshops > IJsseminar

IJsseminar

Laan Heiloo organiseert jaarlijks het ijsseminar, ook in het najaar van 2022 zal dit het geval zijn. Samen met partner Carpigiani Ambachtelijk Benelux en MEC3 geven we boeiende, inspiratievolle en leerzame workshop. Inschrijvingen zijn geopend! Meld u aan via het inschrijfformulier.


Programma

Of u nou wilt starten als ijsbereider of al jaren in het vak zit, er valt altijd nog iets te leren. Met verschillende programma’s kunnen we inspelen op de kennis die u al bezit en deze uitbreiden. Bovenal willen we u inspireren en motiveren om een stap verder te maken in het vak. De dag zal afgesloten worden met een borrel en diner en voor degenen die dat fijn vinden, regelen we een overnachting in Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee.

Wat gaan we doen?

Programma ervaren ijsbereider (1 dag)
Wilt u uw kennis nog verder uitbreiden op het gebied van ijsbereiding? En uw creativiteit in ijscreaties verder ontwikkelen? Deze dag gaan we dieper in op de theorie, draaien we diverse ijssmaken en gaan we verschillende ijscreaties maken. Laat u vooral inspireren tijdens dit 1-daagse seminar.

Programma boerenijs bereider (1 dag)
Deze dag is interessant voor ijsbereiders die met lokale producten ambachtelijk ijs wil bereiden of hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Deze dag zoomen we in op het verwerken van verschillende soorten melk in ijsrecepten en komen creatieve smaken aan bod die bij uitstek passen bij een boerenbedrijf.

Programma startende ijsbereider (1,5 dag)
Wilt u leren hoe u echt ambachtelijk ijs maakt? En vertrouwd raken met onderwerpen als grondstoffen, recepturen, hygiëne, onderhoud en werking ijsbereidingsapparatuur en vitrines? Dan is deze cursus voor de startende ijsbereider echt iets voor u!

Wanneer
1-daags seminar ervaren ijsbereider: maandag 7 of dinsdag 8 november.
1-daags seminar boerenijs bereider: woensdag 9 november.
1,5-daags seminar startende ijsbereider: donderdag 10 en vrijdag 11 november.

Locatie
De workshop vindt plaats in de uitstekend uitgeruste demonstratieruimte van Laan Heiloo, De Hoefsmid 35 in Heiloo en duurt van 09:00 tot 17:00 uur (vrijdag tot 12:00). Maandag tot en met donderdag zijn we in de avond voor de borrel, het diner en overnachting bij Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee.

Kosten

De kosten voor deelname aan het ijsseminar zijn als volgt:

Dagprogramma
€ 40,00 exclusief BTW per persoon.

Dagprogramma inclusief borrel en diner
€ 80,00 exclusief BTW per persoon.

Dagprogramma, borrel, diner en overnachting incl. ontbijt
€ 130,00 exclusief BTW per persoon voor een 1-persoonskamer
€ 190,00 exclusief BTW voor twee personen voor een 2-persoonskamer
€ 250,00 exclusief BTW voor twee personen voor twee 1-persoonskamers

Geef uw voorkeur aan in het opmerkingenveld. Ook zien we graag aanvullende informatie m.b.t. allergenen of wensen!

Meld u aan!

Meld u aan via het inschrijfformulier, zo blijft u op de hoogte van de laatste informatie. Ook kunt u zich inschrijven voor de Laan Heiloo nieuwsbrief waar u nieuwe recepten en acties ontvangt en alvast inspiratie kan opdoen rondom het bereiden van ijs.

Nieuwsbrief
Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Laan Heiloo BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene voorwaarden