Een hele week aan inspirerende ijs workshops.
Het jaarlijkse ijsseminar van Laan staat garant voor een week vol inspiratie en kennisdeling op het gebied van ambachtelijk ijs. Dit jaar gaan we van start met een vernieuwd programma waarin we praktische onderdelen combineren met theorie.
Bent u een ervaren ijsbereider óf bent u het vak nog aan het leren? In beide gevallen bieden wij een passend programma. Van sorbets tot winterse cremino’s en ‘instagrammable’ ijsbakken, tijdens het IJsseminar komt het allemaal aan bod.
De meest workshops zijn verdeeld in twee dagdelen. Gedurende één dagdeel doet u theoretische kennis op, tijdens het andere deel gaat u praktisch aan de slag.
Kunt u niet wachten om met nieuwe ijscreaties te werken? Meld u dan snel aan voor een leerzame dag naar keuze!
Programma en data:
Het ijsseminar vindt plaats van 4 t/m 8 november 2024 en bestaat uit verschillende workshops. Voor iedere workshop moet u zich apart inschrijven. Het programma is als volgt:
Maandag 4 november: Workshop Sorbets
Dinsdag 5 november: (Melk)basis in balans
Woensdag 6 november: Overwinteren
Donderdag 7 en vrijdag 8 november: Starters
Locatie:
De workshops vinden plaats in het trainingscentrum van Laan Heiloo B.V.
Adres: Hoefsmid 35, 1851 PZ Heiloo, Nederland
Kosten:
De kosten voor deelname bedragen €50,- per persoon, inclusief lunch. Na afloop van de dag ontvangt u een tegoedbon ter waarde van €50,- om te besteden in onze webshop.* Zo kunt u direct met de opgedane kennis aan de slag!
Overnachten:
Wilt u tijdens het IJsseminar in de buurt van Laan overnachten? Geef dit dan in het inschrijfformulier aan. Wij kunnen u dan helpen bij het regelen van accommodatie.
Aanmelden:
U kunt zich met maximaal 4 personen per bedrijf aanmelden voor een workshop.
Inschrijven doet u via deze link.
Het IJsseminar wordt georganiseerd in samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk Nederland en MEC3.
*Op geselecteerde bijpassende producten.
Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl