Menu
U bent hier: Over ons

Over ons

Over ons

LAAN HEILOO B.V. AL MEER DAN 65 JAAR DÉ PARTNER VOOR ALLES IN UW IJSSALON EN MEER!

Laan Heiloo is al meer dan 65 jaar een groothandel in onder andere ijsgrondstoffen en ijsbenodigdheden voor de ambachtelijke ijsbereiders. Laan Heiloo was jarenlang een familiebedrijf, met passie gerund door de familie Laan. Sinds 2017 maakt het bedrijf onderdeel uit van de Nic groep. De Nic groep is onderdeel van Orkla Food Ingredients. Met circa 13 zeer enthousiaste medewerkers staan wij graag voor u klaar.

Met de kennis en jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren op het gebied van ijsbereiding, (ijs)verpakkingen en het opstarten van een ijssalon. De mooie ijskeuken aan de Hoefsmid 35 te Heiloo stelt je in de gelegenheid te komen proefdraaien samen met één van onze specialisten, waar aan jouw basismix of andere recepturen gewerkt kan worden.

Het assortiment is breed en Laan Heiloo is officieel importeur van de grote Italiaanse merken: MEC3, Elenka, Pernigotti, Lazzaris en Camel. Daarnaast heeft Laan Heiloo ook een aantal producten van eigen merk;  smaak- en grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit voor de consumptie-ijsbereiding, bonbons en banket.
 
Naast ijsgrondstoffen bestaat het assortiment uit gereedschappen voor ijs, klein- en grootapparatuur voor ijs en horeca. Laan Heiloo levert verpakkingen van onder andere merken als: Medac, Huhtamaki, Poloplast en Alcas. Niet alleen geschikt voor de ijssalons, maar ook voor andere (horeca)bedrijven, kantoren of industriële bedrijven. Denk aan ijsbekers, drinkbekers, mengbekers etcetera. De meeste disposables kunnen ook voorzien worden van een eigen bedrukking. Interesse in disposables met uw eigen design en/of logo? Klik hier.


 • Missie

  Belofte

  Laan Heiloo creëert wederzijds succes. Met ons enthousiasme, onze ambitie, creativiteit en betrokkenheid, willen wij een actieve bijdrage leveren aan uw succes. Het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten op basis van een consumentgerichte en onderscheidende aanpa.....   

 • Kwaliteit en milieu

  Alle bedrijven binnen de Nic groep werken aan de juiste kwaliteit, minimale impact op het milieu en een goede werkomgeving voor nu en in de toekomst.

  Quality statement
  Laan Heiloo doet er alles aan producten te leveren van een hoogstaande e.....   

 • Nic groep

  Het merk Nic

  Laan Heiloo B.V. is een 100 % dochter van Idun Industri A/S ( Orkla ). Idun Industri is onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI), die deel uitmaakt van Orkla Brands en eigendom is van Orkla. Orkla Food Ingredients (OFI) is de grootste speler in bakkerij-ingredië.....   

Contact

Laan Heiloo
Telefoon: +31(0)72 533 14 25
Email: info@laan.nl

Nieuwsbrief
IJs workshop bij Laan Heiloo BV © 2024 
Content by Laan Heiloo BV
Algemene voorwaarden